Cumartesi, Mart 29, 2008

ŞEKER PASTA ve PASTAKOLİK ETKİNLİĞİ



Geçen hafta çok sevdiğim arkadaşım Sandra, kendi özel bayramları için benden şeker görünümünde kırmızı beyaz pasta istedi. Yapılan pasta işte karşınızda efendim.
Bu pastayla da sevgili Özlem'in ev sahipliği yaptığı PASTAKOLİK etkinliğine katılıyorum. Etkinlik için kafamda değişik fikirler vardı ama gerçekleştirme fırsatı olmadı ve ben de çok severek yaptığım bu pastayla katılmaya karar verdim. Özlem'e bu güzel etkinlik için teşekkür ediyor ve kolay gelsin diyorum.
Sevgiler,

6 yorum:

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Ferah'cım ne kadar hoş bir pasta bu böyle :) Sapıdan tutup yiyesim geldi,ellerine sağlık..

Pastanı Seç dedi ki...

çooook güzel valla ellerine sğlık canım.

sevgiler

Adsız dedi ki...

heheyttt...Herkesin görmesini istediğim,beklediğim pasta çıktı sonunda,işte karşınızda LİLA'NIN muhteşem eserlerinden biri daha,tek kelime ile MAGNİFİCENT..:))))

Bir Dilim Düş dedi ki...

Çok güzel olmuş değişik ve nostaljik bir fikirr :)

Sevgiler

ayseyaman dedi ki...

Pastalila bu sekerleri biliyorum ben, naneli oluyorlar degil mi?
Ne seker pasta boyle :))))
Ellerine saglik ve gecte olsa dogum gunun kutlu olsun..Cicekli pastanda harika gorunuyor....
sevgilerle

Bir Dilim Düş dedi ki...

Merhabalar,

Biz, yani Selcen ve Evren bir etkinlik hazırlamaya karar verdik. Karar verdik vermesine ama bir yandan da bizi bir telaş aldı ne yapalım diye. İstedik ki etkinliğimiz hem herkesin yüzünde bir tebessüm oluştursun hem de gönüllerimizi küçük hediylerle biribirine bağlasın. Sonunda karar verdik, yaklaşan anneler gününü de düşünerek ANNELER GÜNÜ & KALPTEN GELEN GÜZELLİKLER etkinliğini başlattık.

Katılmak isteyen blogcu arkadaşlar annelergunu.kalptengelen@gmail.com’ a ad, soyad, blog adresleri ve hediyelerin gelmesini istedikleri adresin yazılı olduğu bir mail atacaksınız ve 10 Mayıs’ta yapılacak kura sonucunda birbiri ile eşleşenleri biz 11 Mayıs’ta mail ile bilgilendireceğiz böylece herkes sadece kime hediye alacağını öğrenmiş olacak. Ancak hediyeniz geldiğinde kimden geldiğini öğrenebileceksiniz. Hediyeleriniz elinize ulaştığında da bloğunuzdan yayınlayacaksınız. Eee bu arada annelere, anne adaylarına ve geleceğin annelerinin de anneler gününü kutlamış olacağız. İsterseniz yurt dışından isterseniz yurt içinden nereden olursa olsun etkinliğimiz herkese açık. İstediğiniz her şeyi hediye edebilirsiniz kendi ördüğünüz bir şal, yaptığınız bir reçel, bulunduğunuz yere ait yöresel bir şey, pastacılık malzemeleri, kitap vs vs vs…


Son Katılma Tarihi: 10 Mayıs 2008
Hediyeyi Ulaştırma Tarihi: 10 Haziran 2008
Hediyelerinizi Bloglarınızda Bizlerle Paylaşma Tarihi: 12 Haziran 2008