Pazartesi, Nisan 18, 2011

'MARİFETLİ BALKOVANLAR' ETKİNLİĞİ


Geçtiğimiz hafta çok yoğun geçti. Yorucu ama bir o kadar da keyifli günlerdi. Bunlardan en keyif aldığım geçtiğimiz cumartesi katıldığım Balkovan etkinliği idi. Bir çok blogger arkadaşla tanışmakta ayrı bir keyifti benim için.

Yıllardır, güvenerek sofralarımızda yer verdiğimiz, severek yediğimiz bala sahip olan Altıparmak'tan gelen davetle katıldığım etkinlik çok keyifli idi. Sevgili Derya Baykal'ın katılımıyla gerçekleşen bu etkinliğe katılmamda etken olan sevgili Evren'e de teşekkür ediyorum.

Çok sıcak karşılandık, çok güzel ağırlandık. Başta Altıparmak Gıda Pazarlama Direktörü Gürsal Gürarda' ya ve diğer Altıparmak çalışanlarına, Excel İletişim Danışmanlığına bu güzel etkinliği gerçekleştirdikleri için çok teşekkür ediyorum.

Balın faydaları yadsınamaz ama maalesefki ülkemizde çok az tüketiliyor. Bunun sebebi alışkanlığımızın olmaması ama sebeplerden biri de piyasada bulunan çoğu bala güvenmemekten kaynaklanıyor sanırım.

Altıparmak, yeni bir güvenilir bal markası ile karşımızda; BALKOVAN...

Özel olarak üretilen Balkovan ölçü kabı ve bal kullanılarak yapılan  'Marifetli Tarifler' in bulunduğu kitapçığı ücretsiz olarak 800 g'lık kavanozla birlikte ücretsiz olarak alabileceksiniz.

DERYA BAYKAL VE BALKOVAN İŞBİRLİĞİ İLE YEMEKLER ARTIK DAHA ‘BALLI’

Türk bal sektöründe öncü rol üstlenen Altıparmak Gıda’nın markası Balkovan, Derya Baykal işbirliği ile hazırladığı özel ölçü kabını ve  Marifetli Tarifler” isimli pratik ve lezzetli ballı yemek tariflerinden oluşan kitapçığı, tüketicilerine 800g’lık kavanozlarıyla birlikte ücretsiz sunuyor. 

19 yıldır, sağlığını ve bütçesini düşünen tüketicilere kovandan sofraya, yüzde yüz gerçek ve saf balı ulaştırma misyonuyla varlığını sürdüren Balkovan, yemeklerin doğanın armağanı olan balla tatlandırılmasını yaygınlaştırmak için Derya Baykal’la yeni bir projeye imza atıyor. Balın yemeklerde kullanımını kolaylaştırmak

için Derya Baykal işbirliğiyle Balkovan Özel Ölçü Kabı isimli bir ölçü kabı hazırlayan ve hem pratik hem de lezzetli tarifleri Marifetli Tarifler ismiyle bir kitapçık haline getiren Balkovan, herkesin kendi lezzetli tariflerini ve sihirli karışımlarını oluşturabilmeleri için tarif kitapçığıyla birlikte bu özel ölçü kabını da 800gr’lık kavanozlarıyla birlikte sunuyor.
MARİFETLİ BAKOVANLAR YARIŞMASI:

Balın Türkiye’de güvenle tüketilebilmesine aracılık eden sayılı markalardan olan ve 2011’de logo ve ambalajını yenileyen Balkovan, herkesin doğal ve kaliteli balı düzenli olarak tüketebilmesi ve yemeklerini balla tatlandırması için farklı projeler hayata geçiriyor. Özel ölçü kabını  bu vizyonla geliştiren Balkovan,  ballı farklı lezzetleri ortaya çıkarmaya yönelik bir de yarışma düzenliyor. Balkovan, bal ve özel ölçü kabı ile hazırlanmış tarif gönderenler arasında yapılacak çekilişle 25 talihliye el mikser seti ve bu tarifleri oylayanlar arasında yapılacak çekilişle yine 25 kişiye Balkovan ürün seti kazanma fırsatı sunuyor. 11 Nisan haftasında başlayacak yarışma, www.marifetlibalkovanlar.com adlı web sitesi üzerinden, 4 hafta boyunca devam edecek.


Kalitesine En Güvenilen Marka: Balkovan

Balkovan, kurulduğu 1980 yılından bu yana bal sektörünün gelişimine öncülük eden ve uzun yıllardır sektörün lider firması olan Altıparmak Gıda’nın güvencesi altında, kaliteli bal tüketmelerini sağlamak için balların seçiminden, paketlenmesine ve fiyatlandırılmasına kadar her aşamada topluma faydayı gözetiyor. 2010 yılında Tüketici Akademisi’nin yaptığı “Markaların tüketici üzerindeki etkileri” konulu araştırma sonucunda, 23. Uluslararası Tüketici Zirvesi’nde, bal kategorisinde “Tüketicinin Kalitesine En Çok Güvendiği Marka Ödülü” ile ödüllendirildi.
Balkovan’ın başarısını tasdik eden son gelişme ise, 7 Mart 2011’de düzenlenen 2. Güvenilir Gıda Zirvesi’nde üst üste 2. defa “Güvenilir Marka” Ödülü’ne layık görülmesi oldu. Süzme çiçek balı Marmara ve Ege Bölge’sinden, çam balı ise Marmaris ve Güzelçamlı yörelerinden özenle derlenen Balkovan, Avrupa’nın en kapsamlı dört eşdeğer bal ihtisas laboratuarı arasında yer alan ve balda 65 farklı özelliğin incelenebildiği, Altıparmak Gıda’ya ait AR-GE ve Kalite Kontrol Laboratuarı’nda, modern teknoloji ve yüksek kapasite ile hassas analizlerden geçiyor.

2 yorum:

Saglıklı Mutfak Hilal dedi ki...

Gerçek çok keyifli bir gündü.Seni görmek çok büyük sürprizdi benim için Ferah'cım:)Çok öperim seni

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

tanıştığımıza çok çok çok sevindim:)
çok keyifli bir gündü gerçekten
öpüyorum ferahcım