Cuma, Aralık 28, 2012

ANNE LÜTFEN :)


annelutfen.com yaklaşık bir senedir faaliyette olan bir site. İhtiyaçlarınızın bir çoğunu bulabileceğiniz bu siteyi ziyaret edin derim.
 
''Türkiye’nin en çok çeşit sunan anne-bebek-çocuk sitesi www.annelutfen.com, yenilenen tasarımıyla, anne, anne adayları ve 0-12 yaş grubu çocukları birbirinden farklı ürünlerle buluşturuyor. 365 gün 24 saat boyunca devam eden sürekli alışveriş keyfi, 300’den fazla markanın 10.000’den fazla ürünüyle sunuluyor.

Site, üyelerinin mutluluğuna verdiği önemi, ürün çeşitliliğinin yanı sıra özenli ve zamanında teslimatla da ön plana çıkarıyor. Anne adaylarının ve 0-12 yaş arası çocuk sahibi ailelerin, aradığı tüm ürünleri tek bir noktada bulabildiği annelutfen.com, 12 aya kadar vade farksız taksit olanağı sunarak 1-3 günde teslim ettiği ürünleri, şık paket seçenekleriyle daha da özel kılıyor. Üstelik 75 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava.

Anne ve babalar siteyi, sadece alışveriş yapmak için değil, ihtiyaç duydukları ürünlerle ilgili bilgi almak için de ziyaret ediyor. Sitede yer alan ürün açıklamaları, video ve görsellerin yanı sıra sunulan danışmanlık hizmeti, annelutfen.com’u rakiplerinden farklılaştırıyor. Sitede ayrıca, online alışveriş yapmakta problem yaşayanlar için müşteri desteği sunuluyor.

Annelutfen.com takipçilerini, www.facebook.com/annelutfencom adresindeki facebook sayfasında da sürprizler bekliyor. Hamilelik, bebek bakımı ve ürünler hakkında bilgiler, kampanyalar ve yarışmalarla zengin bir içerik sunan Annelutfen.com’un facebook’ta yaklaşık 20.000 takipçisi bulunuyor.''

Hiç yorum yok: