Perşembe, Mart 24, 2011

EVLERE SERVİS KURABİYE KURSUMUZ BAŞLAMIŞTIR :)



Yapmış olduğum işi seviyorum. Pasta kurabiye yapıp süslemek çok keyif veriyor... Bunu uzun zamandır paylaşmak istiyordum birileri ile. Kurs vermek ile ilgili sorular geliyordu ama ben şartlar elvermediği için özellikle evdeki ufaklıklardan dolayı :), bu işe girişmeyi erteliyordum.

Taa ki sevgili Nilay hanım ve arkadaşları kurabiye kursu için talepte bulunana kadar :).

Geçen ay Nilay (hanım demek istemiyorum biz artık arkadaş olduk onunla ;), sevgili eşinin doğum günü için pasta yaptırmıştı. Arkasından gelen beğeni dolu sözlere bir de kurs isteği gelince çok hoşuma gitti :)...

Ben yine uzak olmam ve aynı zamanda ufak oğlumun olmasından dolayı kendi evimde vermemin mümkün olamıyacağını söyledim. Sonra bir fikir oluştu kafamda. Dilerseniz birinizin evinde kursu verebileceğimi ilettim... Ve kurs maceram böyle başlamış oldu :).

Geçen hafta kursumuzu gerçekleştirdik ve çok büyük keyif aldım. Nilay ve Zelal'e de buradan sevecen, sıcak ve de yetenekli kursiyerlerim olmalarından dolayı da çok teşekkür ediyorum.


Evet hanımlar, siz de kendi evinizde  ve ya iş yerinizde :) kurs isterseniz arkadaşlarınızla gurubunuzu oluşturun bana yazın. Uygun gün ve program belirleyelim sizinle de neşeli tatlı bir kurs gerçekleştirelim...

Sevgiler herkese...

2 yorum:

Pelin dedi ki...

Ferahcığım ne mutlu sana. Çok güzel haberler bunlar. Hep güzel haberlerini almak dileğiyle
Sevgiler

Ferah Gülşen dedi ki...

Pelincim çok teşekkür ederim.. Güzel haberler hepimize gelsin canım :)...